Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen.  Staat je vraag er niet bij of wil je graag meer info, stuur me gerust een mailtje op Leen@Livinglite.be of bel me op 0475 59 09 23.

Opruimen? Dat kan ik toch zelf wel!?

Uiteraard zijn er veel mensen die van aanpakken weten, maar net zoals bij een fitness- of dieetcoach, is het makkelijker om er aan te beginnen en vol te houden als er iemand jou een duwtje in de rug komt geven!  Tijdens een intakegesprek maken we samen een plan van aanpak.  Jij bepaalt in welke mate je graag hulp wenst.

Ik heb de neiging om eerst op te ruimen vooraleer je komt…

Dat is een veelgehoorde opmerking, maar niet nodig en wees gerust: ik heb al eerder bergen met spullen gezien!  En hierbij maak ik graag een kleine bekentenis: als kind was ik zeer rommelig!    Wat dus het bewijs is dat verandering mogelijk is! En wat er tijdens het opruimen bovenkomt: dat blijft onder ons, beloofd!

Is het dan nooit rommelig bij jou?

Doordat alles een plek heeft en onnodige spullen tot het minimum herleid zijn, zijn de mogelijk rondslingerende spullen in een mum van tijd opgeruimd!  Dus: ja, het is soms rommelig, maar als ik opruim, is dat heel snel gebeurd!  En dat is waar we naar streven: een snel opruimbaar huis zonder onnodige spullen!

Wat doen we dan met al die spullen?

De spullen die nog bruikbaar, maar niet meer nodig zijn, geven we door of worden naar de kringloopwinkel gebracht.  Spullen die nog waardevol zijn, kunnen eventueel tweedehands verkocht worden.  Dingen die niet meer bruikbaar zijn, gooien we op een correcte manier weg.