Prijzen

INTAKE

Om goed te kunnen begrijpen hoe ik jou kan helpen, spreken we op voorhand af voor een gesprek bij jou thuis.  Daarbij vertel je me hoe je wil dat je huis er uit zou zien.  We doorlopen het huis en bekijken de mogelijkheden.  Samen bepalen we welke zaken prioritair zijn, daarmee starten we dan de volgende keer in een eerste opruimsessie.  

OPRUIM-SESSIE

Tijdens een opruimsessie steken we samen de handen uit de mouwen.  Eerst sorteren we de spullen en jij beslist wat wel of niet weg mag, in geval van twijfel help ik je beslissen.  De spullen die blijven, gaan we vervolgens op een goede manier organiseren, zodat ze makkelijk gebruikt kunnen worden en meer nog, zodat ze makkelijk terug op hun plek kunnen gezet worden.  Een opruimsessie duurt standaard 3u, afwijkingen zijn in overleg mogelijk.

KLEUR & INRICHTING ADVIES

Ben je toe aan een andere kleur in je huis of wil je een andere inrichting?  Ik geef je graag advies, rekening houdend met jouw wensen en levenswijze.  

Een kleuradvies geldt voor 3 ruimtes.  Je krijgt een overzichtsplan met aanduiding welke kleuren (incl. kleurcodes) op welke muren voorzien worden.  Met dat overzicht kan je naar de verfwinkel. 

DIY OPRUIMPLAN

Wil je zelf aan de slag in je huis, maar heb je graag een duwtje in de rug?

Met een “do-it-yourself”- opruimplan kan je zelf starten!  Ik kom langs, we bespreken waar je verandering wil en we lopen door het huis.  Ik geef je tips om op te ruimen en alles te organiseren.  Ik maak een plan van aanpak zodat je achteraf een duidelijk overzicht hebt. 

INTAKE GESPREK

50 minuten 

€ 35,00 incl. BTW

 

OPRUIMSESSIE 

 3 uur

€ 165,00 incl. BTW

KLEUR & INRICHTINGSADVIES

1,5 uur (3 ruimtes) + verslag

 € 110,00 incl. BTW

Bijkomende ruimtes:  € 55,00/u incl. BTW

 

DIY OPRUIMPLAN     

 1,5 uur + verslag

€ 110,00 incl. BTW

 

Voor alle verplaatsingen geldt een km-vergoeding van € 0,30/km.